Zoti e bekoftë Republikën e Kosovës dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Pacolli: Zoti e bekoftë Republikën e Kosovës dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kryetari i Aleancës Kosova e Re Behgjet Pacolli, ka bërë një urim në prag të nënshkrimit të marrë veshjes mes delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë në Shtëpinë e Bardhë.

“Zoti e bekoftë Republikën e Kosovës dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës! ”.

Në takim merr pjesë edhe presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump.