Zemaj: Lajm i mirë për qytetarët e Kosovës që na bën të ndihemi krenar

Zemaj: Lajm i mirë për qytetarët e Kosovës

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se Kosova sot po shënon zero ra ste të vde kjeve të pacíentëve të ínfektuar me COVID-19.
Zemaj përmes një shkrimi në Facebook, ka shkruar se ky lajm e bën të ndihet mirë.

“Kosova sot po shënon zero raste të vdek jeve të pacientëve të ínfektuar me Covid 19, një lajm që padyshím na bënë të ndihemi mirë por asesi që ta zbehë përkushtimin tim si ministër por as edhe personelit mjekësorë dhe të gjithë akterët tjerë të involvuar në luftë me pandeminë”, ka shkruar ai

Postimi i plotë: