Zeka: ”Vetëvendosje është fundos” Nuk e dijë pse Albini po e luan lojën elefanti me miun!

Zeka: ”Vetëvendosje është fundos”

Ish-deputeti Milaim Zeka ka thënë se Amerika nuk lejon një marr ëveshje të dëm shme për Kosovën, pasi kjo e fundit është interes e tyre.

Zeka për kërkesën e Vetëvendosjes për reciprocitet, thotë:

”Vetëvendosje është fundos në një anarki totale politike dhe nuk din cka don. Nuk mundet miu me i kërku reciprocitet elefantit. Se ai të shk el.’’, ka thënë ai në një debat televiziv.

Për qasjen e Albin Kurtit ndaj Amerikës, Zeka thotë:

‘’Logjika e Albin Kurtit si e Enver Hoxhës. Nuk duhet me marr klasa jonë politike votën e popullin si fuqi përball Brukselit e Washingtonit. Edhe Milloshin e pat trullu vota. Thrrja në fuqí të brendshme, kinse kaq fuqí kam brenda, votën e popullit’’