Zeka: Ju që po shitnu patriota, shkoni në veri me traktor rrëzoni shtëpitë që po i ndërton serbia

Milaim Zeka:

Gazetari dhe ish-deputeti Milaim Zeka thotë se cfarëdo marrëv eshje që vjen nga Amerika, ai do ta nënshkruante.

Zeka thotë se kush është patriot e trím sot, ‘shkon në veri me traktor i rrëzon shtëpitë ku po kolonízon Serbia”.

“Kush është patriot niset me traktor e del i rrëzon shtëpitë në veri atje ku po kolonízon Serbia. Sot me ma qitë Amerika cfarëdo marrëv eshje e nënshkruaj marë e mrapshtë”, ka thënë ai