Vuçiq publikon pamje brenda Shtëpisë së Bardhë, me marrëveshje në dorë

Vuçiq publikon pamje brenda Shtëpisë së Bardhë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe delegacioni i tij, kanë shkuar në Shtëpinë e Bardhë, ku pritet nënshkrimi i një marrë veshje midis Beogradit dhe Prishtinës, në prani të Presidentit të SHBA, Donald Trump. Vuçiq dhe ekipi i tij kontrolluan edhe një herë përmbajtjen e marrë veshjes, para se të nënshkruhej.
Keshtu të paktën pretendon Presidenti serb, me anë të një postimi në rrjetin social Instagram në faqen e tij zyrtare.