Vjosë: Merre Tahirin hoxhën çdo mëngjes ka me të zgjua me e fal sabahin

NGA: GANI MEHMETAJ

Vjosë, pashë allahin merre edhe Lutfi Hazirin me vete.

Merre Tahirin, hoxhën e Qendrës íslamíke të Vushtrisë, merre edhe Lutfi Hazirin, hoxhën e Gjilanit, se gjynah. Dytë i ke me mejtep, pra sagllamë hoxhë, çdo mëngjes me zë të thekshëm kanë me të zgjua me e fal sabahin.

Mos e le partinë pa këto dy kuadro të for ta që i kishte LDK-ja e nuk ua diti rëndësinë.

Vertet luta shkonte i de hur në xhami, por e kishte me zemër namazin, sa që edhe pantallonat i binin në fund të këmbëve dhe i dilnin te prapmet