Vjosa me shpirt është me Albin Kurtin – kështu do të formohet partia e saj

Veprimtari i hershëm i LDK-së

Veprimtari i hershëm i LDK-së, Fatmir Bajraj, përmes një postimi në Facebook, konsideron se Vjosa Osmani dhe Albin Kurti janë në një mision për ta shka tërruar LDK-në. Ai mendon se kryetarja e Kuvendit tashmë me shpirt është më Lëvizjen Vetëvendosje, dhe se sipas tij, vetëm hijen tashmë e ka në LDK. Kurse, shprehet se përmes kësaj hije, ish-nënkryetarja e LDK-së do ta formojë edhe partinë e re.
Ja shkrimi i tij: