Vjen reagimi i parë nga zyrtari i lartë amerikan: Ja për çka u dakorduan Kosova e Serbia

Vjen reagimi i parë nga zyrtari i lartë amerikan: Ja për çka u dakorduan Kosova e Serbia

Kjo marrë veshje po konsiderohet historike nga Presidenca Trump.
Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëv eshjen e tyre dhe kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik.Kjo marrëveshje po konsiderohet historike nga Presidenca Trump.
”Donald Trump njofton se Serbia dhe Kosova kanë rënë dakord për normalizimin ekonomik. Një marrë veshje tjetër historike e arritur nga ky President për ta bërë botën një vend më paq ësor, më të begatë.