Virusi është rrenë, po na vendosin çipa” Lul Raka vjen me një përgjigje epike

Míkrobíologu, Lul Raka, ka vazhduar thirrjet për parandalim të pan demisë COVID-19 dhe ruajtjes nga kjo. “Ata që thonë se iu vendosin çipa për t’i kontrolluar dhe se koronavirusi nuk ekziston. Po kush janë ata që me iu vendos çipa. Kujt i duhet me ditë se çka bojnë ata që me i kontrollu. Absolutisht kerkushi. E askujt s’i intereson e as nuk ka interes që me e ditë çka bojnë ata persona. Kjo çështja e çípave e teorive tjera konspírative është për ke qardhje. Virusi ekzíston dhe madje është shumë i rrezíkshëm. Duhet secili prej nesh të ketë kujdes”, ka thënë ndër të tjera Raka në emisionin “Shëndeti” në TV Dukagjini.