Veseli: Unë edhe Hashimi e kemi mbajtë Kosovën gjallë

Veseli: Unë edhe Hashimi e kemi mbajtë Kosovën

Kryetari i Partis Demoktratike te Kosoves, Kadri Veseli ka thene se e vetmja menyre qe Kosova te futet ne Bashkimin Europiane eshte ne doren e tij dhe te Hashim Thacit.

Thaçi duhet me qene president, une kryeminister edhe e fusim Kosoven ne BE, perndryshe do të mbeteni këtu ku jeni.

“Kosova do të jetë Zvicra e Ballkanit”, ka thënë Veseli, në Asamblenë e Gruas së Partisë Demokratike të Kosovës.