“Unë nuk ia kam fríkën askujt, kam dashur ta sakrifikoj jetën për liri”

Hashim Thaqi

Lideri i UÇK-së përsëri iu mban leksion sabotuesve dhe propagan duesve. “Unë nuk ia kam fríkën askujt, kam dashur ta sakrífikoj jetën për líri”“ Prandaj e themi me krenarinë më të lartë të vërtetën e madhe: jemi krenarë që i përkasim brezit që themeloi, organizoi dhe zhvilloi guerílen më të suksesshme të shekullit njëzet – Ushtrinë Çlírimtare të Kosovës. Jemi krenarë që kjo organízatë politike dhe ushta rake, me vizion dhe përgjegjësi, gjeti mbështetje tek bota demokratike”, u shpreh presidenti Thaçi.

"Unë nuk ia kam frikën askujt, kam dashur ta sakrifikoj jetën për liri"

BOMBASTIKE: Lideri i UÇK-së përsëri iu mban leksion sabotuesve dhe propaganduesve. "Unë nuk ia kam frikën askujt, kam dashur ta sakrifikoj jetën për liri"

Posted by Simpatizantët e PDK-së on Monday, 14 September 2020