Trump: Hoti dhe Vuçiq e kanë bërë Ballkanin dhe botën më të sigurt

Trump: Hoti dhe Vuçiq

Presidenti i ShBA-ve, Donald Trump e ka vlerësuar lartë marrëve shjen për normalizimin e marrdh ënieve ekonomike mes Serbisë dhe Kosovës.

Në një intervistë për “Radio Evropa e Lirë”, Trump tha se u deshë guxím i jashtëzakonshëm për të arritur këtë marrëv eshje.

“Duke bërë atë, ata i kanë bërë vendet e tyre, Ballkanin dhe botën më të sígurt”, tha Trump.

Kjo marrëv eshje u nënshkrua në Shtëpinë e Bardhë