Thaçi godet Kurtin: Albin kërkoji falje popullit për gënjeshtrat tua!

Hashim Thaçi Kurtit

Presidenti Hashim Thaçi ka pyetur se ku mbetën ato thíka në harta, duke i kërkuar Albin Kurtit të kërkojë falje ndaj popullit.

‘’Pyetja është ku janë ato thíka, ku mbeten. Është folë për ndarje, ku mbetën ato. Duhet t’i kërkojnë falje qytetarëve për konfuzionin. As ska pasë kurrë e as nuk do të ketë ndarje e thíka’’, ka thënë ai në një debat televiziv.

Sipas tij, dikush donte ta ndalonte këtë marrëv eshje në qershor, kur edhe i ishte ndërprerë rruga për në Washington me ftesën e Specíales.

‘’Një gjë është e vërtetë, që dikënd e ka penguar mundësia e arritjes së marrëv eshjes në qershor. Ata që deshën ta andërprenë, u zhgënjyen sepse ajo marrëv eshje u finalizua’’.

‘’Është moment i humbur dhe heqja e pikës është hendikep që nuk do të ipet shpesh si mundësi për të qitur në tavolinë dicka të tillë në Shtëpinë e Bardhë. Nuk e ka prezantuar rastëisisht. Ma lehtë ka qenë të bindet Vuciq ta pranojë atë pikë, se sa pala kosovare të pranonte heqjen e pikës’’.