“Të lumtë o burrë, me ju përherë kryeministër” – kjo është kërkesa urgjente e popullit!

Avdullah Hoti

Shefi i qeverisë së Kosovës, Avdullah Hoti, ka reaguar pas aksionit të mbrëmshëm të Policisë së Kosovës në fshatin Karaçevë të Kamenicës, duke thënë se ky është vetë fillimi i kthimit të normalitetit në çdo fushë. Kryeministri Hoti ka thënë se ky aksion është dëshmi se institucionet e sigurisë janë plotësisht të afta për të garantuar rend dhe ligj për qytetarët e Republikës së Kosovës. Ai një gjë të tillë e ka bërë përmes një shkrimi të publikuar në faqen e tij zyrtare në Facebook.Mirëpo, ky postim i Hotit ka marrë mjaft komente pozitive nga ndjekësit e tij, madje duke i thënë që të vazhdohet kjo punë edhe në Veri të Mitrovicës.
Ndërkaq, ka prej tyre që thonë se meritat lidhur me këtë aksion i takojnë edhe ministrit Agim Veliu.
Në vazhdim disa prej komenteve.