Syla: Na në Kosovë e mbajmë diasporën, pa neve diaspora kurrë kurgjo nuk kish bo

Valon Syla:

Valon Syla vazhdon aku zat ndaj diaspores: Na e kem çlíru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë

Analisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një postimi në facebook ka vazhduar aku zat ndaj diasporës duke thënë se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çlíruar vendin ndërsa ata kanë ikur.

Postimi i plotë