Specat e mërgimtarit për Gjermani përfundojnë në koshin e mbeturinave në Hungari

Specat e mërgimtarit për Gjermani përfundojnë në koshin e mbeturinave në Hungari

Bashkatdhetarët e paktë që sivjet erdhën në vendin tonë, tanimë kanë nisur të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

E disa fotografi të dërguar nga ata tregojnë se si një bashkatdhetarë kishte marrë disa thasë me speca dhe ishte nisur për në Gjermani.

Mirëpo në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ata në shportën e mbeturinave.