Si t’i nin t’u thon ‘Bling it on, Bling it on’ dijeni që janë të kapur

Si t’i nin t’u thon ‘Bling it on, Bling it on’ dijeni që janë të kapur

Albin Kurti në një prononcim për Pishpirikun ka komentuar shkarkimin e Vjosa Osmanit, dhe reagimin e saj në Facebook.

Në rreshtin e fundit të reagimit të saj, Vjosa e ka shkruar një fjali të shkurtër në gjuhën Angleze, ‘Bring it on’, mirëpo kjo përmbyllje e komunikatës nuk i ka pëlqyer liderit të Vetëvendosjes Albin Kurti, i cili e ka një antipati për çdo gjë Amerikane/Angleze rrjedhimisht edhe për gjuhën e tyre.

‘Si t’i nin t’u thon ‘Bling it on, Bling it on’ dijeni që janë të kapur- ishin fjalët e liderit të Vetëvendosjes për Vjosa Osmanin.

Pishpiriku është portal satirik!