Shyhretja trupin më të mirë se vajzat e saj


Ajo në të shumtën e rasteve kalon në lajm, duke tërhequr vëmendje bashkë me familjen e saj, shkruan “Kosovarja”.Duke shetitur në vende të ndryshme, ajo bashkë me vajzat dhe rejën shkrepin imazhe të ndryshme, duke shkëlqyer në paraqitjen fizike.

Këtë herë, me një kombinim të jashtëzakonshëm, Shyhretja dallohet nga vajzat e saj për linjat perfekte që ka.Më shumë, do t’iu bind imazhi në vazhdim.