Serbët protestojnë para Shtëpisë së Bardhë, dalin kundër marrëveshjes

Delegacioni serb ka qenë i pari që është larguar nga Shtëpia e Bardhë.

Makinat ku ishin përfaqësuesit e shtetit serb janë pritur jashtë Shtëpisë së Bardhe nga një grup i vogël i prote stuesve serbë të cilët bërtisnin kundër marrëveshjes.

Ndryshe, Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrë veshje për norm alizim ekonomik.

Presidenti i ShBA-ve, Donald Tramp ka cilësuar nënshkrimin për bashkëpunim ekonomik në mes Kosovës dhe Serbisë, si nënshkrim historik.