Serbët e provokojnë gazetarin Kosovar me “Kosova është Serbi”, shikojeni guximin e tij!

Serbet gazetarit Kosovar “Kosova është Serbi”

Gjatë ditës së sotme është nënshkruar marrë veshja mes Kosovës dhe Serbisë në Washington, teksa gjatë raportimit gazetari i RTK-së, Ridvan Berisha është prov okuar.

Protestuesit serbë në SHBA kanë provokuar gazetarin, Berisha me “Kosova është Serbi”, shkruan Indeksonline.

Reagimi i tij ishte i menjëhershëm duke iu drejtuar se “Kosova është e pavaruar”.