S’e keni pritur nga Leonora, provokon rëndë me veshjen e fundit

S’e keni pritur nga Leonora, pro vokon rëndë me veshjen e fundit

Leonora Jakupi është një këngëtare shumë e dashur për publikun. Ajo u bë pjesë e ske nës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut. Ajo vazhdon të jetë shumë akt ive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Së fundi, ajo ka postuar një foto ku shfaqet e veshur në veshje të ngu shtë, ku po duket tejet provo kuese. E kështu s’e kemi parë asnjëher Lenoren.