Ramush, Dullë, Ajeni ju a jo? Eh si keni fajët ju jo, populli po ju voton!

Si e kundërshtonin Mini-Schengenin Ballkanik Hoti dhe Haradinaj

Kryeminsitri Avdullah Hoti më herët kishte qenë kundër idesë së Mini-Schengenit Ballkanik.
Por, atë e pranoi në Washnigton.
Përveç tij, kundër ishte edhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj që tash është partner i Hotit. Bëhet pyetja po cka nëse Albin Kurti e kish nënshkrua një marrëv eshje si kjo? Ishin zgjuar e gjithë populli kundër tij, Ja edhe vidjeo ne vazhdim: