Ramiz Kelmendi: O Hashim “BABA“, shqipëtarët duhet me ti lajt kamt, Je hero i Kosovës!

Ramiz Kelmendi

Të premten në Shtëpinë e Bardhë në Uashington Kosova e Serbia nënshkruan marr ëveshje në prezencën e Donald Trump.

Por, biznesmeni e politikani Ramiz Kelmendi, po thtoë që meritat për këtë nuk i ka Avdullah Hoti, Kryeministri i Kosovës, shkruan Gazeta Infokus.

Sipas Kelmendit, meritori i kësaj marrë veshje është Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.
“Marr ëveshja Historike e Ëashingtonit, ka kontribuesin më të madh i cili punoi me përkushtim, me vite të tëra, e në të cilën Kryeministri Hoti hodhi nënshkrimin për Kosovën!

Presidenti I Republikës Hashim Thaçi ndër vite bashkë me PDK-në, si kryetar i saj, si kryeministër i Kosovës e edhe si President, janë kontribuesit më të ëmdhenjë që kjo marr ëveshje suksesshëm arriti në Shtëpinë e Bardhë.

Rol jetik dhe të veçant në këtë rrugëtim të suksesshëm ka edhe z.Kadri Veseli, si kryetar I PDK-së dhe si kryetar i Kuvendt të Kosovës gjatë periudhës që ishte.

Kësaj i kontribuan edhe liderë tjerë politik, por ishin dhe po qëndrojne ende në pozita të pengimit dhe minimizinit të kësajë marrë veshje.

Është për tu përshëndetur kontributi i Presidentit Thaçi i cili punojë, që të jemi në Shtëpinë e Bardhë!

Është për tu përshëndetur, se pjesë e kësaj Marr ëveshje ishte edhe njohja nga Izraeli.

Sa e sa kritika dhe etiketime mbi këtë, por puna për shtetin dhe vendin nuk humbin asnjëherë. Edhe pse i penguar padrejtësisht, që të jetë pjesëmarrës dhe nënshkrues së bashku me z. Veseli, Presidenti Thaçi e mbështeti para dhe pas vendosjes së nënshkrimit në marr ëveshje.

Sukseset e Liderëve Institucional duhet përshëndetur dhe respektuar”, ka thënë Kelmendi