Qytetarja e Kosovës: Një dijeni popull se Albin Kurti mo nuk ban Nona!

Shtresa më e varfër e Kosovës po e kerkon perseri Albin Kurti si kryeministër?

Fjalë të sinqerta për Albin Kurtin, nga kjo grua e cila nga Komuna e Istogut ka ultimatum 15 ditor që të bëjë zgjidhje për strehimin e saj e të disa familjeve tjera, të cilët me ankth presin ditën e 15.

Ndiqe dhe shperndaje Videon

Shtresa me e varfer e kosoves po e kerkon perseri Albin Kurti si kryeminister?

Shtresa më e varfër e Kosovës po e kerkon perseri Albin Kurti si kryeministër?Fjalë të sinqerta për Albin Kurtin, nga kjo grua e cila nga Komuna e Istogut ka ultimatum 15 ditor që të bëjë zgjidhje për strehimin e saj e të disa familjeve tjera, të cilët me ankth presin ditën e 15.Ndiqe dhe shperndaje Videon#GazetaPlisi

Posted by Gazeta Plisi on Monday, 31 August 2020