Presidenti Thaçi i qon “selam“ Avdullah Hotit, bëje këtë gjë në SHBA

Presidenti Thaçi i qon “selam“ Avdullah Hotit, bëje këtë gjë në SHBA

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka mirëpritur ftesën e Shtëpisë së Bardhë për takimin e sotshem të Kosovës dhe Serbisë.Thaçi i cili nuk do të jetë pjesë e këtij takimi i ka kërkuar delegacionit Kosovar që të bëjnë hapa të gux imshëm në Washington.“E duartrokas udhëheqësinë e Shtëpisë së Bardhë, presidentin Donald Trump dhe ambasadorin Richard Grenell për të sjellur së bashku përsëri Kosovën dhe Serbisë në kërkim të një marr ëveshje për pa qe. I nx is delegacionin e Kosovës për të bërë hapa të gux imshëm drejt paqes, pajtimit dhe prosperitet ekonomik”, ka shkruar Thaçi.