Po se ishte në lule të jetës pse? Makina u bë copash, kjo është e reja shqiptare që dha shpirt në rrugë: Shpirti i nënës

Po se ishte në lule të jetës pse?

Lusinda Garunjës, humbi jetën tragjikisht në aksídentin e djeshem në Elbasan. Fatk eqësisht, nga aksídenti mbeti víktímë edhe shoqja e saj Xheneta Qallia.

Të plag osura rëndë nga aksídenti, mbetën Denisa Dibra dhe Nervida Garunja. Këto të fundit, po luf tojnë me vd ekjen në spitalin e Traumës në Tiranë.

Ndërkohë, mësohet se Denisa, është vajza e Edmond Dibrës, gazetarit dhe komentatorit të RTSH-së nga Shkodra. Ajo sapo ishte fejuar, më datë 22 gusht dhe kishte zyrtarizuar lidhjen me djalin që i ka rrëm byer zemrën, siç shihet edhe në foto.