Pipero jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Do presim edhe pak, por…

Pipero jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët:

Mjeku Pëllump Pipero deklaroi se ka lajme të mira nga medikamentet, ndërsa është në hapat e fundit.

“Jemi optimistë. Jemi në hapat e fundit të ka lajme të mira nga medik amentet dhe po fitojmë te rren ndaj Covid-19”, u shpreh ndër të tjera Pipero i ftuar në A2.

Pipero tregoi se sapo të vijë në Shqipëri, personat e parë që do të janë mjekët, policët dhe gazetarët.

“Do të së pari grupmoshat më të rrezikuara dhe profesionet më të ekspozuara, si mjekësia, poliicia dhe gazetarët. Të presim vendimet e Komitetit të Ekspertëve”, u shpreh Pipero njofton albaniantimes.net