Pas arrestimit të Gucatit dhe Haradinajt, vjen deklarata e fuqishme e Bekim Jasharit

Vjen deklarata e Bekim Jasharit

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka folur për arre stimet e kryera sot nga Gjykata Speciale në zyrat e OVL të UÇK-së.

Jashari, duke shtuar se Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, kanë rënë víktímë në këtë situatë, ka thënë se në gjithë këtë aksíon ka edhe persona të involvuar, të cilët siç i ka quajtur, të for të vendorë dhe ndërkombëtarë.

“Ka pasur persona të involvuar të vendit tonë në këtë situatë. Krejt kjo çka ka ndodhur është e planifikuar mirë.

Ka me u përsërit pastërtia e UÇK-së, por jo në këtë mënyrë. Këtu kanë dorë njerëz të for të vendorë, por edhe të huaj. Luf ta e UÇK-së ka qenë e pastër. Gucati dhe Haradinaj kanë ra víktímë. Andaj, t’i lënë këto gjëra”, ka thënë Jashari në rtk.

Gjatë ditës është arrstuar ekryetari i OVL UÇK-së, Hysni Gucati dhe nënkryetari i kësaj organizate, Nasim Haradinaj.