o Popull, Albin Kurti është në gjendje ta marr në qafë Kosovën

Ardian Kastrati

Në emisionin ‘Debat’ në RTK, është analizuar marrë veshja e Uashingtonit nga perspektiva e betejës së brendshme për pushtet duke e bërë tabelë qitjeje ambasadorin Grenell e rrjedhimisht edhe SHBA për dëmin që po i bëjnë Kosovës.

Politologu Ardian Kastrati, tha se këto që po ndodhin sot i ka thënë para mbi më shumë se një vit. Ai tha se Kurti është një gjen dje ta marr në qafë Kosovën, pasi që është pen gë i literaturës an ti amerikane.

“Kurti ka qenë kundër prej vitit 1999, ai ka qenë kundër Marrë veshjes së Rambujes, ai ka qenë kundër Ahtisarit, ai tani del prap kundër Grenellit, dhe del kundër Amerikës. Ai është konsistent kundër Amerikës”, tha ai sonte në RTK.

Sipas tij duhet të kuptohet se në Ballkan janë dy hem isfera, ruse dhe Amerika. “Pa ShBA-në, ne nuk jemi askush, Kosova është bërë e pavarur nga ShBA”, theksoi ai.