Nxehet Vulinka: Komandanti ynë Vuçiq bëhu i fortë mos u dorëzo para shqiptarëve!

Aleksander Vulin

Është nde zur e gjithë makineria prop agandistike e Aleksandar Vuciqit në Serbi.

Kështu, së fundmi, ministri i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, ka thënë se Vuçiqit po i bëhet pre sion për njohjen e Kosovës.

“Unë nuk jam pjesëmarrës në negociatat e Uashingtonit por është e qartë për mua se shqiptarëve i është premtuar një letër që do t’i jepet Vuciqit për njohjen e Kosovës”, ka thënë ai, shkruan Vecernje Novosti.

“E di që ka shumë pre sion mbi presidentin tonë në këto momente dhe do të ketë edhe në orët në vazhdim por Komandanti Suprem i usht risë serbe dhe presidenti serb nuk do të dorë zohet”, ka shtuar Vulin.

“E kam parë atë duke kundë rshtuar njerëz të mëhdenj të botës dhe e di që nuk do të dor ëzohet”, ka thënë ai.