Nuk do ta besoni Kosovari me Audi arrinë shpejtësinë 306 km/h


Shpejtësia për shumë njerëz është tërheqëse andaj këtë kënaqësi mundohen ta arrijnë gjatë vozitjes. Një video është publikuar në rrjetin social Instagram, ku nga mbishkrimi tregohet se kush është vozitësi. E siç duket ai është një kosovar, i cili shihet duke vozitur me shpejtësi mjaftë të madhe dhe po ashtu duke e dëgjuar reperin kosovar 2 Ton.
Nga kjo video shihet se si vozitësi shpejtësinë e arrinë deri në 306 km/h brenda pak sekondave./Indeksonline