Nuk do ta besoni çka thotë kjo vajzë Zvicërane për meshkujt shqiptarë (Video)

Vajzat zvicerane shprehen se meshkujt shqiptarë janë tejet të pashëm dhe se do të martoheshin me ta pa asnjë problem.

Pyetur nga gazetarja, njëra prej tyre shprehet: Po kam shok dhe miq shqiptarë. Ata janë shumë të bukur, dhe më pëlqejnë. Unë nuk bëj dallime mes njerëzve. Po, po, ata shqiptarët janë shumë të bukur. Sigurisht që do isha martuar me një shqiptar, kjo nuk përbën kurrfarë pro bl emi. Nuk kam qenë kurrë në Shqipëri por do të doja të shkoja njofton Lajmtv.