Një faqe e LDK-së publikon një foto që Albin Kurti nuk do të donte ta shihte kurrë (Pamje)


Një faqe në Facebook me emrin “Ldk E Reformuar”, përmes një shkrimi të publikuar, kanë “godítur” Albin Kurtin dhe Lëvizjen Vetëvendosje.

Aty janë paraqitur dy fotografi, në periudha të ndryshme.

Fotografinë e parë, sipas kësaj faqe, shihet nga he dhja e ga zit në Kuvendin e Kosovës, derisa e përkuf izojnë se Kurti dhe partia e tij e kanë dje gur Kuvendin dhe shtetin e Kosovës.

Kurse, në fotografinë e dytë, shihet Albin Kurti, me kryeministren e Serbisë, Ana Bernabiç. Kjo foto ka bërë bujë në rrjetet sociale, gjersa, për këtë buzëqeshje, ish-kryeministri ka marrë krítíka të shumta edhe nga PDK e AAK.

Ja çfarë shkruan kjo faqe: