Një dijeni popull se ai që i falë vra sësit e fëmijëve, nuk lë gjë pa bë!

Kimete Berisha

Presidenti e quan ‘turp’ të bashkësisë ndërkombëtare fatin e të zhdu kurve. Pra, “turp për amerikanët dhe gjermanët”.
Fati i tij që ndërkombëtarët më nuk e marrin seriozisht.

Sepse, turp është t’i falësh vra sësit e fëmijëve, siç bën presidenti, që për çdo vit i falë vra sësit më të tër buar, anipse e ka të ndaluar me Li gj ja edhe postimi saj: