Nervozohet keq Agim Veliu: Ju deputetët e VV-së, rruani mjekrrat o burra!

Dimal Basha, Agim Veliu:

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Dimal Basha tha se për këto 100 ditë, ministri i Punëve të Brendshme ka përfituar nga kazinotë në këtë fshat të Kamenicës.

Basha:Ministri në fjalë kur e ka shkat ërrua Podujevën nuk është çudi që i shkat ërron edhe bastoret

“Unë nuk dy shoj që ministri në fjalë i ka bërë pazar, dhe që 100 ditë ka bërë para mjaftueshëm që nesër ndoshta edhe del i luf ton… Ministri në fjalë kur e ka shkat ërrua Podujevën nuk është çudi që e shkat ërron edhe bastoret. Po qe 100 ditë ka përfituar prej atyre bastoreve, po nuk kallxon”, është shprehur ai.

“Rruani mjekrrat”, iu drejtua Veliu deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, teksa debatonte me deputetin Dimal Basha.

Veliu: Rruani mjekrat

“Unë do të kërkoj që t’i faktoni ato që i thatë. Ju pres që t’i faktoni, nëse nuk i faktoni do të ju padís për shpífje. Se kjo është shpífje e kulluar. Nuk ta merr lakmi kërkosh në mend. Rruani mjekrat”, deklaroi ai