Ndodh edhe kjo/ ‘Do ju ngjis koronavirusin’: Hyn në bankë për ta grabitur, kërc.ënon stafin me kollitje

Ndodh edhe kjo/ ‘Do ju ngjis koronavirusin’:

Duket e pabesueshme, por edhe gr.abitjet kanë ndryshuar në kohën e koronavirusit.

Në Torino të Italisë, një person hyri në një bankë për ta gr.abitur dhe në vend që të përdorte ar.mën për të kër.cënuar stafin, i kër.cënoi me kollitje, duke thënë se do t’ia ngjiste koronavirusin të gjithëve nëse nuk i jepnin paratë.

Burri 62-vjeçar arriti të merrte 4200 euro nga banka, por më pas u arr.estua nga policia.