Ndërron jetë babai i reperit të njohur, aktivist i LDK-së

Babai i reperit të njohur

Reperi i njohur, Elinel humbi babain sot më 24.09.2020.

Sot ka vde kur në moshën 67-vjeçare, Bislim Bajraktari, i cili njihej si veprimtar i kauzave kombëtare.

Ai gjithashtu ishte i bur gosur nga for cat serbe, njëherit edhe aktivist i LDK-së dhe drejtor i Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Iliria” në Prishtinë.

Miq e dashamirë të familjes kanë filluar të adresojnë ngushllime për humbjen e një njeriu të rëndësishëm, veprim të njejtë bëri edhe komuna e Gjilanit ku dërguan telegram Ngushllimi drejtë familjes Bajraktari.

Këtë lajm e kanë bërë të ditur shumë persona që kanë ndjerë dhímbje për humbjen, ndër ta ishte edhe postimi i reperit, Granit Bajraktari i njohur me emrin skenik Elinel.