Mulla Osmani “befason“ me deklaratën e tij, Ja çka thotë ai për Izraelin


Imami i Drenasit, Osman Musliu ka komentuar zhvillimet e fundit në lidhje me raportet Kosovë-Izrael. Musliu, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini ka thënë se Kosova është vend me shumicë myslimane por sipas tij nuk është vend islamik.“Ne rregullimin shtetërorë e kemi laik. Ligjet tona janë laike dhe nuk kanë mbështetje në Kuran, Bibël apo Tevrat”, tha ai. “Njohja nga Izraeli është e mirëseardhur por nuk duhet të injorojmë edhe shtetet e vogla” ja deklarata e tij: