“Mos më prek, nuk të njoh”, momenti kur Nasim Haradinaj përballet me policët e EULEX-it

“Mos më prek, nuk të njoh”

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luf tës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (OVL e UCK-së), Nasim Haradinaj, ka qenë duke hyrë në ndërtesën e Televizionit 7 kur është ndaluar nga policia e EULEX-it. Ai ishte i ftuar në emisionin Frontal që të flasë për aksíonin në selinë e OVL-UÇK-së dhe derisa po dilte nga një veturë taksie, është ndaluar nga policët.

Ai ka refu zuar të dorë zohet dhe i ka paralajmëruar policët që të mos e prekin derisa të vjen Policia e Kosovës.

“Mos më prek, nuk të njoh”, u ka thënë në shqip Haradinaj policëve të EULEX-it.

Më poshtë e keni videon e siguruar nga Magazina.al.