Ministri Zemaj vjen me një lajm për qytetarët e Kosovës

Ministri Zemaj

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Armend Zemaj me bashkëpunëtorë do të mbajë konferencë për medie.
Burime brenda ministrisë bëjnë të ditur se mund të merren edhe ma sa leht ësuese, pas uljes së ras teve të ínfektuarve, dhe rrítjes së numrit të shër uarve nga COVID-19.

“Në konferencë do të publikohen edhe rezultatet ditore për Covid-19”, bënë të ditur Ministria e Shëndetësisë.

Konferenca mbahet në Ministri të Shëndetësisë.