Milaim Zeka publikon dokumentin që po ‘trembet’ Albin Kurti: Ja kush e ka shkruar, shihni ‘marrëveshjen‘

Ish-deputeti i Kosovës, Milaim Zeka, e ka publikuar dokumentin apo marrë veshjen që po flasin nga Qeveria e Kosovës për ndarje të Kosovës.

Këtë marrë veshje, kryetari i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka thotë se përpíluar nga shërbími sek ret ru so-serb për të shka ktuar lu ftë qytetare në Kosovë.

Zeka thotë e bëri publik këtë dokument për me ua mbyllë gojën shumë ‘patríotave shqiptarë’ dhe për të ua mbyll gojën atyre.

Shkrimi i Zekës: