Mërgimtari erdhi nga Zvicra në vendlindje, Por ja Çka i ndodhi

Mërgimtari erdhi nga Zvicra në vendlindje, Por ja Çka i ndodhi

Doganierët serbë në pikëkalimin Serbi – Kosovë, Merdar kanë ndaluar dy shqiptarë kosovarë të fusin në Kosovë 120 mijë euro, përcjell lajmin e agjencisë serbe srna gazeta “blic” e Beogradit, transmeton Koha.net.
Doganierët, sipas lajmit, duke kontrolluar në xhepat e shoferit dhe ndihmësit të tij, shqiptarë të Kosovës, gjetën 143 mijë e 450 euro të mbështjellë me folie. Ata kishin deklaruar se një burrë në Gjermania ua kishte dhënë paratë që duhej t’ia jepnin një personi të panjohur në Prishtinë.