Marrëveshja me Serbinë, Jeta Xharra “Ka edhe më keq“ hajt se bohet mirë!

Jeta Xharra

Edhe gazetarja Jeta Xharra, ka reaguar pas nënshkrimit të marrë veshjes për normalizimin ekonomik mes Kosovës dhe Serbisë.

Ajo ka thënë se duhet të gëzohemi nga kjo marrëveshje, pasi sipas saj, “dëmi” ka mundur të jetë edhe më i madh, përcjell Bota sot.

Sipas saj, ka mundur të jetë edhe më keq.

“Ka mujt, ka mujt, me qenë shumë më keq. Sonte duhet me u gëzua që dë mi nuk është më i madh se kaq!”, ka shkruar ajo në një postim në Facebook.

Marrë veshja mes të dyja vendet, u nënshkrua në prani të presidentit amerikan Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë