Marin Mema rrënqethë Bekim Jasharin, ja çka më ndodhi në Serbi!

Marin Mema ja çka më ndodhi në Serbi

Marin Mema autori i emisinit Gjurmë Shqiptare në Top Chanel së bashku me Kryetarin e Skenderajit Bekim Jashari hapen emisionin Kojshia Show, shkruan InfoKosova.

Marin Mema gjatë emisionit tregon nje His tori që ishte mjaft rrënqe these dhe emocíonuese se çfar i ndodhi atij kur ishte në Sanxhak të Nishit në Serbi.

Ndiqeni videon nga minuta e 39:40: