Mafíozët e pushtetarë i kanë vizat ”Populli në fund del kërbaç”

Rexhep Shahu

“U bë kaq ban ale liberalizimi i vizave, kaq e ndyrë kjo histori që dë non popullin e thjeshtë pasi mafíozët e pushtetarët i kanë vizat. Mashtro Evropa, përdore si kulaç për politikën e popullin në Kosovë dhe në fund del kërbaç”, është shprehur ai.

Sipas Shahut, mos liberalizimi është historia e fundit e dënímit të popullit të Kosovës, duke shtuar se shpreson që serioziteti i Hotit në gjithë prezantimet e tij do të shërbejë për Evropën që të çlírojë Kosovën.

“Është historia e fundit e dënímit të popullit të Kosovës ky mos realizim i liberalizimit të lëvizjes së lírë. Shpresoj se serioziteti i Hotit në gjithë prezantimet e tij do të shërbejë për Evropën që të çlírojë Kosovën”, ka deklaruar Rexhep Shahu për “Bota sot”.