Leonora Jakupi: Me ty përjetësisht UÇK, të kemi në Zemër

Leonora Jakupi

EULEX sot ka arre stuar kryetarin dhe nënkryetarin e OVL-UÇK-së, Hysni Gucatin dhe Nasim Haradinajn.

Në një postim në Instagram, këngëtarja drenicake ka mbrojtur luf tën e Usht risë Çlirimtare të Kosovës, duke postuar emblemen e UÇK-së.

Ndërsa në një postim tjetër shkruan “..Se lirën nuk e fituam vet, na e sollën Ata! Me ty përjetësisht UÇK”.

Kujtojmë që artistja e mirënjohur vazhdimisht ka treguar publikisht përkrahjen për të gjitha ata që i shërbyen vendit gjatë kohës së lu ftes.