LAJMI I FUNDIT: ”Albin Kurti zbulon çfarë fshihet mas marrëveshjes në SHBA”

Albin Kurti

Ish-kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, u shpreh kundër marrëveshjes së nënshkruar një ditë më parë në Washington mes Kosovës dhe Serbisë. Kurti shkruan se marr ëveshja e djeshme nuk mund të quhet arritje për delegacionin e Kosovës. Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje hedh dhe ak uza kundër delegacionit të Kosovës, duke u shprehur se harruan krimet serbe të bëra gjatë luftës. Në reagimin e tij, Kurti shprehet se në rrafshin ndërkombëtar mes Serbisë e Kosovës, Serbia po fiton gjithçka që synoi, ndërsa Kosova asgjë. Ujmani, energjia, minishengeni, rrugët e Serbisë nëpër Kosovë, deri para pak ditësh kanë qenë të papranueshme si tema bisedimesh me Serbinë për partitë në Kosovë.