LAJMI FUNDIT: Ndërron jetë Shefqet Krasniqi

Ndërron jetë Shefqet Krasniqi

Ka ndërruar jetë Shefqet Krasniqi, veterani i njohur i arsimit në Deçan.

Pas një beteje të shkurtër me Covid 19,
atdhetari nga Duboviku u Deçanit ndërroi jetë në Spitalin e Pejës.

Shefqet Krasniqi njihet si një nga mësimëdhnësit
e parë në komunën e Deçanit, punëtor i zoti në arsim që ka nxjerrur shumë breza
të dijes në këtë komunë.

Krasniqi mori pjesë ndër vite në shumë
aktivitete kombëtare, që nga pajtimi i gjaqeve, mbajtja e mësimit nëpër shtëpi
gjatë viteve të 90-ta dhe lu ftën e fundit çlirimtare.

Varr imi i të ndjerit bëhet nesër në orën
14-00 në Dubovik të Deçanit.

Familja ka njoftuar se ceremonia e varr imit
do të kryhet vetëm nga rrethi i ngusht familjarë për shkak të mas ave shtetërore
ndaj pandemisë./Indeksonline