LAJMI FUNDIT: Ndërroi jetë Adem Mikullovci

Adem Mikullovci

Sonte pas mesnatës në ora 00:20 ndëroj jetë më i dashuri jonë Adem Mikullovci!
Për informata tjera dhe cerem oninë e va rrimit ju lajmërojmë. Ai ishte ndër personalitetet më të njohura dhe të dashura për publikun anë e mbanë trojeve shqiptare. Me rolet dhe humorin e veçantë ai ka fituar zemrën e publikut kudo ku ka luajtur. Fjala është për aktorin e mirënjohur kosovar, Adem Mikullovcin ja postimi: