LAJMI FUNDIT: Kjo është marrëveshja që do të nënshkruhet nesër mes Kosovës dhe Serbisë

Kjo është marrë veshja që do të nënshkruhet nesër mes Kosovës dhe Serbisë

Ka përfunduar takimi mes Hotit e Vuciqit në Shtëpinë e Bardhë, ndërsa kryeministri Hoti ka dhënë detaje lidhnur me atë takim.

“Jemi takuar me O’brien dhe Grenell. Kishim një takim me presidentin serb gjithashtu. Nesër presim të finalizojmë këtë diskutim që patëm sot”

“Një gjë mund t’iu them që marr ëveshje të dëm shme dhe të papranueshme asnjëherë nuk kanë ardhë dhe nuk do të vijnë nga Shtëpia e Bardhë”

“E kemi bërë një progres në cështjet ekonomike dhe kemi bërë një hap të madh”

“As nuk është shtruar e as nuk do të shtrohet në tavolinë çështja e shkëmbimit të terr itoreve”

“Ju nesër do të shihni marrë veshjen sepse kështu është diskutuar”.